Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba

Отворен повик за доделување на стипендии за четврти по ред Охрид Камп за високотехнолошка извонредност

Македонија2025 распишува Повик за доделување на стипeндии за четвртиот по ред Охрид Камп за високотехнолошка извонредност.

Кампот е предвиден да се одржи од 7-13 јули 2024 година во Охрид (хотел 3*).

Кампот за високо-технолошка извонредност е еднонеделна програма Read more

Opširnije