Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba

Čestit Božik,za mnogu godini!

На тивката божиќна ноќ, нека во вашето срце се всели радост, љубов и надеж. Бидете здрави, силни и полни со среќа. За многу години,Честит Божиќ!

Да се обидеме да ја зачуваме божиќната магија во текот на целата година, за Read more

Opširnije