Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba

Čestitke povodom Novogodišnjih praznika

Почитувана Катерина Зековиќ.

Почитувани членови на Советот на  македонското национално малцинство во Загреб,

Ви посакувам успешна и среќна Нова 2023 година, среќни Новогодишни и Божиќни празници, како и многу здравје, радост и успеси на секој животен план.

Срдечно,

проф.Маја Read more

Opširnije