Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba

ТРИБИНА – КНИЖЕВНОСТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ МАЛЦИНСТВА во Град Загреб – МАКЕДОНСКА КНИЖЕВНОСТ

„Сите суштества се раѓаат со инстинкт за преживување.Пајацијте, за да преживет, ткаат мрежи.Луѓето за да преживеат, ткаат приказни.Тие се сржта на нашиот живот, ´рбетот на нашиот идентитет „― Горан Стефановски

Во петок, на 12 април 2024 година во организација Read more

Opširnije